۳۰ درصد جمعیت کشور در سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند

نسل فردا / گروه پارلمانی رئیس فراکسیون سلامت سالمندان مجلس شورای اسلامی گفت: در سال ۱۴۳۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت کشور از سالمندان خواهد بود. محمدعلی محسنی بندپی در آیین هفدهمین سالروز گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان که به همت صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، افزود: برای نخستین بار در مجلس شورای اسلامی […]

نسل فردا / گروه پارلمانی

رئیس فراکسیون سلامت سالمندان مجلس شورای اسلامی گفت: در سال ۱۴۳۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت کشور از سالمندان خواهد بود.

محمدعلی محسنی بندپی در آیین هفدهمین سالروز گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان که به همت صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، افزود: برای نخستین بار در مجلس شورای اسلامی فراکسیون سلامت سالمندان را تشکیل داده‌ایم و در این فراکسیون به‌طور جد پیگیر درمان سالمندان هستیم.

وی ادامه داد: برای سالمندان و بازنشستگان که درگیر موضوعات سلامت هستند، درمان بسیار مهم است.

محسنی بندپی با تأکید بر لزوم تکریم بازنشستگان و بزرگان جامعه اظهار داشت: فراکسیون سالمندان سال گذشته با برگزاری ۲۰ جلسه بیشترین جلسات را در بین فراکسیون‌ها برگزار کرد و من در مجلس مطرح کردم که حال بازنشستگان باید خوب باشد.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در انگلستان این‌طور نیست که بازنشستگان در معرض خطر باشند و نظام سلامت به فکر آن‌ها باشد ما اکنون می‌دانیم که نظام سلامت ما خیلی به فکر بازنشستگان و سالمندان نیست و به دنبال این هستیم که درمان، دارو و توان‌بخشی سالمندان را پیگیری و در اولویت قرار دهیم.

  • با تمام وجود پیگیر مسائل بازنشستگان و سالمندان هستیم

وی خاطرنشان کرد: ما با تمام وجود پیگیر مسائل بازنشستگان و سالمندان هستیم و مباحثی مانند احکام و مطالبات آن‌ها را به‌طورجدی پیگیری می‌کنیم و آن‌ها هم می‌توانند به نمایندگان مجلس و کانون‌های بازنشستگی شهرهای خود مراجعه و مطالبات خود را مطرح کنند.

محسنی بندپی گفت: در کمیسیون اجتماعی اجرای احکام تیرماه بازنشستگان را پیگیر هستیم و اگر مصوبه‌ای صادر می‌شود، منابع مالی آن‌هم باید دیده شود.

وی به طرح پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح یعنی تکریم بزرگ‌ترها و مدیریت و اولویت پیشگیری بر درمان بنابراین با جدیت پزشک خانواده را پیگیری می‌کنیم.