آخرین وضعیت ذخیره سدهای بزرگ استان اصفهان

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، از ذخیره ۲۱۰ میلیون مترمکعبی مجموع آب سدهای بزرگ استان در پایان سال آبی گذشته (تا پایان شهریورماه) خبر داد. احسان الله امینی در گفت‌وگو با ایسنا، به آخرین وضعیت ذخیره آبی شش سد بزرگ استان اصفهان اشاره کرد و توضیح داد: میزان […]

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، از ذخیره ۲۱۰ میلیون مترمکعبی مجموع آب سدهای بزرگ استان در پایان سال آبی گذشته (تا پایان شهریورماه) خبر داد. احسان الله امینی در گفت‌وگو با ایسنا، به آخرین وضعیت ذخیره آبی شش سد بزرگ استان اصفهان اشاره کرد و توضیح داد: میزان پرشدگی سدهای استان ۱۵ درصد است، همچنین بررسی وضعیت سدهای استان نشان می‌دهد که میزان پرشدگی سدها نسبت به میانگین بلندمدت با کاهشی معادل ۷۳ درصد مواجه بوده است.

وی با بیان اینکه ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود با ظرفیت نرمال یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون متر مکعب در پایان سال آبی گذشته به ۱۷۶ میلیون مترمکعب رسید، اظهار کرد: ذخیره آبی سد زاینده‌رود نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد کاهش داشته که ذخیره آب این سد در مقایسه با متوسط بلندمدت، ۷۶ درصد کاهش یافته است.

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به وضعیت سد گلپایگان اشاره کرد و گفت: در پایان سال آبی گذشته این سد ۶.۲۳ میلیون مترمکعب آب ذخیره داشت و حجم آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش و در مقایسه با بلندمدت ۴۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به ذخیره ۱۸.۲۸ میلیون مترمکعبی سد قره‌آقاچ سمیرم در پایان سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، ادامه داد: ذخیره سد حنای سمیرم در این تاریخ به ۳.۴۲ میلیون مترمکعب رسید که ذخیره آبی این سد در مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد و در مقایسه با بلندمدت ۵۷ درصد کاهش یافته است.

امینی اضافه کرد: سد خمیران تیران و کرون در پایان سال آبی گذشته ۱.۹۰ میلیون مترمکعب ذخیره آبی داشت که ذخیره این سد نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد کاهش داشته است.

وی همچنین با بیان اینکه سد باغکل خوانسار نیز اکنون کمتر از یک میلیون مترمکعب آب دارد، اظهار کرد: حجم آبی سد باغکل در مقایسه با سال قبل ۱۸ درصد افزایش و نسبت به میانگین بلندمدت ۴۴ درصد کاهش یافته است.

به گفته مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، سالی آبی جدید از ابتدای مهرماه ۱۴۰۱ در حالی آغاز شده که بارش‌های پاییزی با تأخیر پیش بینی شده است.